O femeie a murit, iar două persoane au fost rănite în urma unui accident grav pe DN66

Data publicării:
masini implicate in accident
O femeie a murit, iar două persoane au fost rănite în urma unui accident grav pe DN66. Foto: infotraficromania.ro

O femeie de 37 de ani a murit, iar două persoane au fost rănite şi transportate la spital, în urma unui accident de circulaţie care a avut loc vineri pe DN 66 Simeria-Petroşani, în localitatea Ciopeia, şi în care au fost implicate trei autovehicule.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, din primele cercetări a rezultat că şoferul unui autocamion nu ar fi păstrat o distanţă suficientă faţă de un autoturism care circula în faţa sa, lovindu-l din spate. Maşina a fost proiectată pe sensul opus de mers într-o autoutilitară care circula spre Petroşani.

„În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul unei femei în vârstă de 37 de ani, din localitatea Ciopeia, aflată în autoturism, în calitate de pasageră, rănirea conducătorului autoturismului şi a unei femei aflată în autoutilitară, în calitate de pasageră”, a precizat IPJ Hunedoara.

Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri