O pacientă a spitalului din Satu Mare a sărit de pe geam şi s-a rănit. Medic: Prezenta agitație și tulburări de comportament

Data publicării:
side view of empty hospital bed in clinic chamber
FOTO: Getty Images

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare a demarat o anchetă după ce o pacientă internată a sărit de pe geam şi a suferit mai multe leziuni, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Constantin Demian, informează Agerpres.

Potrivit acestuia, femeia s-a prezentat la serviciul de Nefrologie pentru dializă, ulterior a avut probleme de comportament şi a fost transportată la Psihiatrie pentru control.

"A prezentat o stare de agitaţie psihomotorie, tulburări de comportament motiv pentru care s-a solicitat un consult psihiatric. A fost dusă în locaţia II a spitalului, s-a făcut consultul psihiatric, şi s-a recomandat de către medicul psihiatric imobilizarea pacientului prin mijloace specifice care există la dispoziţie", a spus Demian.

Ulterior, femeia a fost readusă la secţia de nefrologie, i s-a administrat tratamentul iar după câteva ore s-a eliberat, a sărit pe geamul salonului aflat la parterul spitalului şi s-a rănit. Conducerea unităţii a dispus realizarea unei anchete pentru a stabili cum s-a petrecut incidentul.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri