Reprezentant Vier Pfoten: „Primarul a spus că s-au sterilizat 20.000 de câini. Nu știu dacă sunt 5.000”

Data publicării:
caini2-3

„Noi, fiind în relaţie cu problema câinilor de 15 ani, cred că ştim mai multe decât actualul primar”, a subliniat el.

„Ieri primarul spunea că s-au sterilizat vreo 20.000 de câini în ultimii doi ani, în realitate nu ştiu dacă sunt 5.000. Sper ca acest audit să dovedească faptul că această conducere a instituției este un dezastru pentru toată lumea”, a declarat Kuki Bărbuceanu, reprezentant Vier Pfoten.

„Noi la asociaţie avem mai mulţi şi mai multe maşini şi avem un buget de 100 de ori mai mic decât al primăriei”, a explicat el.

„Din 2008 de când a venit el, a durat doi ani, am stat pe la uşi ca să-l determinăm să ne lase să-i facem treaba. Ceea ce este noaptea minţii. Asta poate să spună multe despre intenţiile primăriei”, a subliniat Kuki Bărbuceanu.

„În primăvară am fost ameninţaţi de un director de la ASPA că dacă nu încetăm cu declaraţiile noastre populiste referitoare la înfometarea câinilor, îşi rezervă dreptul de a rezilia contractul cu noi”, a adăugat el.

Ieri, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anunțat că va declanșa un referendum local, astfel încât bucureștenii să decidă cum vor să fie rezolvată problema câinilor maidanezi. Decizia a fost luată după ce un copil de 4 ani a murit mușcat de câini în zona parcului Tei. 



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri