Steaua a plecat în primul stagiu de pregătire. Ce program au roș-albaștrii

Data publicării:
1001plecare 20steaua-43096

După cantonamentul din Spania, steliştii vor merge în Turcia, acolo unde vor disputa mai multe partide de pregătire, transmise în direct pe Digi Sport.

Deşi este accidentat, stelistul Daniel Giorgevski a făcut deplasarea alături de colegii săi în cantonamentul din Spania. Macedoneanul va ratat primele meciuri din 2013, după ce a suferit o fractură de peroneu. Postul de fundaş dreapta îi dă bătăi de cap lui Laurenţiu Reghecampf, însă Gigi Becali este hotărât să nu mai aducă niciun jucător.

Dacă Steaua se va antrena la Marebella, adversara sa din „16”-imile Europa League a ales o destinaţie mai îndepărtată. Ajax se află în Brazilia şi se pregăteşte la temperaturi de peste 35 de grade Celsius.

Misiunea steliştilor în „dubla” cu Ajax le-ar putea fi uşurată de granzii din Premier League. Manchester United şi Manchester City sunt tot mai interesate de danezul Christian Erikssen, mijlocaş evaluat la 25 de milioane de euro.

Până la meciurile cu Ajax, Steaua va disputa patru partide de pregătire în Spania. Celtic, FC Basel, ungurii de la Ferencvaros şi Dinamo Kiev vor fi adversarii roş-albaştrilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri