Traian Băsescu își petrece Revelionul la Covasna

Data publicării:
30122012 20base-41192

Președintele, însoțit de soția sa, este așteptat la Sfântu Gheorge. El a promis că va ajunge acolo pentru a servi gulaș.

Președintele a ajuns în jurul orei 11 în stațiunea Covasna și, la scurtă vreme, a mers să facă o plimbare apoi s-a oprit la restaurant să servească o cafea.

Cuplul prezidențial se află la vila de protocol, iar locul a devenit unul de interes pentru localnici.Ei au văzut elicopterul aterizând și au mers ca să îl vadă pe președinte.

Mâine sunt așteptate să sosească și cele două fiice ale președintelui.

Cel mai probabil, Traian Băsescu se va întoarce în București pe 2 ianuarie.

„Am auzit că a venit domnul președinte. Am venit până aici să îl vedem, să dăm mâna cu el, să îi dorim multă sănătate, un an nou bun și să treacă cu bine peste toate problemele. Nu mă las până nu dau mâna cu dansul”, a spus o localnică.

Am urcat până aici din plăcerea de a-l vedea pe domnul președinte și cu ocazia asta să îi transmitem urările de bine, prosperitate. Stăm până deseară să-l vedem, dacă nu, revenim mâine”, a spus o altă localnică.

Cea mai recentă vizită a preşedintelui în zonă a avut loc în luna octombrie. Atunci, Traian Băsescu şi-a petrecut weekend-ul la Băile Balvanyos.

Anul trecut, şeful statului a petrecut noaptea dintre ani tot la munte, la un restaurant din Predeal. I-a avut alături pe preşedintele de atunci al Camerei Deputaţilor Roberta Anastase, pe Vasile Blaga, fost preşedinte al Senatului, şi pe fostul ministru al Turismului, Elena Udrea.

În ultimii doi ani, președintele a preferat stațiunea Predeal.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri