Un bărbat gelos din Brașov, care și-a strâns de gât soția în fața copiilor și a amenințat că dă foc la casă, a fost arestat preventiv

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie pe o strada cu case
Un bărbat din Săcele, judeţul Braşov, care şi-a bătut soţia şi a ameninţat că va da foc locuinţei a fost arestat preventiv FOTO: Shutterstock

Un bărbat din Săcele, judeţul Braşov, care şi-a bătut soţia şi a ameninţat că va da foc locuinţei a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Procurorii precizează că la violenţe au asistat copiii cuplului, de 3 şi 14 ani.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov a anunțat că procurorul a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de bărbat cu privire la săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie.

În data de 23.10.2023, în jurul orei 20:20 şi în timp ce se afla la adresa de domiciliu de pe raza Municipiului Săcele, jud. Braşov, pe fondul unui geloziei, o persoană de sex masculin în vârstă de 45 de ani a agresat-o fizic pe soţia sa, respectiv a aruncat în ea cu un telefon mobil, a lovit-o cu piciorul în zona umărului stâng, cu palmele şi cu pumnul la nivelul feţei şi capului şi a tras-o de păr, după care a strâns-o de gât, provocându-i astfel leziuni traumatice ce au necesitat un număr de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Menţionăm că de faţă la incident au fost cei doi copii minori ai acestora, în vârstă de 14, respectiv 3 ani”, au transmis procurorii.

Bărbatul a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov şi a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri