Un șofer a fost reținut după ce a fost prins beat a treia oară în două zile

Data publicării:
masina de politie
Mașină de poliție. Foto: Poliția Română

Un şofer în vârstă de 46 de ani din localitatea Frumuşeni a fost reţinut de poliţiştii arădeni, luni seara, după ce, în decurs de două zile, a fost prins de trei ori beat la volan, deşi încă de prima dată îi fusese suspendat permisul de conducere, conform Agerpres. 

Bărbatul a fost verificat în trafic duminică, în municipiul Arad, când s-a stabilit că avea o alcoolemie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. I-a fost suspendat permisul de conducere, însă în aceeaşi zi a fost prins din nou la volan, cu alcoolemie de 0,74. 

În cursul zilei de luni, acelaşi bărbat a fost prins la volan cu o alcoolemie de 1,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, moment în care poliţiştii au decis să-l reţină pentru 24 de ore. 

„A fost dispusă recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, cel în cauză fiind reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, în vederea dispunerii de măsuri legale. Cercetările sunt continuate sub supravegherea procurorului de caz, într-un dosar penal întocmit pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducerea unui vehicul cu permisul suspendat”, a transmis, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri