Vasile Blaga: „Nu doresc o alianţă cu PNL imediat, dar dragilor, în 2016 cu cine vreţi să o faceţi?”

Data publicării:
2303 20blaga-56431

Iată câteva declaraţii ale liderului democrat-liberal, Vasile Blaga:

- În ultimele trei ore au fost numai vorbe de bine despre mine de la acest microfon.

- Am guvernat, ne-am asumat măsuri aspre, ştiam că vom plăti şi am plătit, aşa cum au făcut-o toţi din Europa, cei care au luat măsuri de acest gen.

-Spuneam atunci că am putea să pierdem inimile românilor şi aşa s-a întâmplat.

- Am câştigat foarte multe bătălii având alături tineri şi multe doamne.

- 2012 a fost cel mai polarizat, cel mai politizat din istoria României moderne. Asta a făcut ca munca multor primari şi preşedinţi de CJ să nu mai fie apreciată.

- Vin cu un angajament în faţa dumneavoastră: PDL, un partid unit.Va trebui să reconstruim în multe locuri de la firul ierbii.Un PDL unit înseamnă că suntem unul lângă altul. Am demonstrat că sunt omul care adună, nu dezbină. Un PDL unit în care au loc toţi, până la 90 de ani, pentru că la un moment dat toţi au muncit pentru partid. Un PDL puternic e acela care se bazează pe fiecare militant.

- PDL: partid puternic. Obiectivul nostru e câştigarea alegerilor generale şi intrarea la guvernare pe uşa din dos. (Se corectează): Pe uşa din faţă, nu pe uşa din dos.

- Un PDL puternic se bazează pe valori şi care are proiecte viabile şi lucide pentru naţiune, nu gogoşi. Dacă tot vorbim de valori, ia să vedem cum stăm cu două dintre ele: adevărul şi libertatea. Oare de ce unii erau liberi să spună ce le tăia capul?

- Un partid care are soluţii trebuie să aibă soluţii la toate problemele României.

- Nu am spus niciodată că eu doresc o alianţă cu PNL imediat, dar dragilor, în 2016 cu cine vreţi să o faceţi?

- Partidul poate fi învinsul dacă plecăm dezbinaţi, dacă miraje politice, cântece de sirenă, camere de hotel şi mâncăruri gratuite ne vor îndepărta de la drumul nostru şi ne vor scoate de la inimile românilor.- aluzie la faptul că Elena Udrea a oferit cazare şi masă unor delegaţi PDL veniţi la Convenţia Naţională, în holeturile soţului ei.

- Nu îmi imputaţi mie guvernarea, eu am tăcut şase luni de zile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri