VIDEO. Mașina de lux a lui Gigi Becali, avariată în urma unui accident. Patronul FCSB se afla pe locul din dreapta

Data actualizării: Data publicării:
masina lui becali in sant
Mașina de lux a lui Gigi Becali, avariată în urma unui accident. Foto: Captură TV Digi24

Mașina de lux a lui Gigi Becali a fost implicată într-un accident, în această după-amiază.

Bolidul a ajuns într-un șanț, după ce șoferul patronului FCSB a evitat o mașină care ar fi intrat pe contrasens. Gigi Becali era pe locul din dreapta. Le-a declarat jurnaliștilor Digi24 că nimeni nu a fost rănit.

Gigi Becali: Eram în mașină, dar nu conduceam eu.
Reporter: Sunteți OK? Ați fost rănit?
Gigi Becali: Sunt foarte OK, sunt. A intrat în șanț ca să evite pe altul. Simplu, nu e nimica. Nici mașina n-are cine știe ce, e în șanț.

La faţa locului a fost găsit autoturismul în cauză, fără să fie prezentă vreo persoană

IPJ Ilfov a precizat, într-un comunicat, că accidentul a avut loc aproape de ora 12.00 şi că în momentul în care poliţiştii au ajuns acolo nu mai era nimeni în, sau lângă maşină.

„La data de 12 noiembrie a.c. în jurul orei 11:42, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DNCB, un autoturism a derapat şi a intrat intr-un şanţ. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri din Pantelimon, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă şi că evenimentul rutier s-a produs la km 13 + 500, în zona localităţii Dobroeşti. La faţa locului a fost găsit autoturismul în cauză, fără să fie prezentă vreo persoană. Din primele verificări şi investigaţii a rezultat faptul că, persoana care ar fi condus autoturismul se va prezenta la sediul unităţii de poliţie competente, în termenul prevăzut de lege. De asemenea, până la acest moment nu au rezultat indicii cu privire la existenţa vreunei victime. Poliţiştii rutieri efectuează activităţi specifice, pentru stabilirea cu certitudine a situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun”, a menţionat IPJ Ilfov.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri