VIDEO | Un polițist îl lovește cu capul în gură pe un șofer al regiei de transport public din Brașov

Data publicării:
batut

O banală şicană în trafic s-a lăsat cu un dosar penal pentru un poliţist aflat în timpul liber.

Agentul a avut o dispută cu un şofer al regiei de transport Braşov. L-a urmărit apoi până în autobază şi l-a lovit. Angajatul Regiei de Transport s-a prăbuşit şi a rămas întins câteva minute pe asfalt.

O camera video de supraveghere a surprins cum, la plecarea din autobază, poliţistul s-a îndreptat cu maşina spre un grup de angajaţi ai regiei de transport, care au încercat să-l oprească. Un bărbat este lovit. Şi el şi şoferul bătut au ajuns la spital. Viaţa nu le-a fost pusă în pericol.

Agentul este cercetat disciplinar de colegii săi şi riscă să-şi piardă funcţia. În plus, pentru lovire sau alte violenţe, el riscă o pedeapsă de până la cinci ani de închisoare.

George Cornea, director general RAT Braşov: A intrat în autobază, l-a lovit, a intrat apoi într-un birou fără ca acesta să fie destinat publicului, a întors apoi maşina tot în interiorul proprietăţii companiei, iar la ieşire, întrucât erau revizorii de faţă şi au încercat să nu-l lase să părăsească locul faptei, i-a lovit cu maşina.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri