Florin Cîțu, despre prima sa zi fără mască în spații deschise: „A fost wow”

Data publicării:
florin citu cu sapca pe cap si masca tinand in mana adeverinta de vaccinare
Florin Cîțu, prim-ministrul Guvernului României. Foto: Facebook/ Florin Cițu

Premierul Florin Cîțu spune, într-o postare pe Facebook, că prima sa zi fără mască în spații deschise a fost „wow”. Premierul spune că a făcut o plimbare „la prima oră până la cafea”. Cîțu a ținut să mulțmească tuturor pentru că au respectat regulile și s-au vaccinat și spune că „urmează 1 iunie”, data la care sunt prevăzute noi relaxări ale restricțiilor anti-Covid.

„Cum este pentru voi prima zi fară mască în spații deschise? Eu deja am făcut o plimbare la prima ora până la cafea și a fost wow. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru că ați înțeles să respectați toate regulile și mai ales pentru că vă vaccinați.

Astăzi ne bucuram toți de primul pas important din revenirea la normalitate pentru că am lucrat împreună în acest an dificil. Vă mulțumesc. Urmează 1 iunie ”, spus prim-ministrul Guvernului României, pe Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri