FOTO. Două mașini au căzut într-o groapă, în sectorul 6 din București

Data actualizării: Data publicării:
masini-groapa-radet-ciprian-ciucu
Foto: Ciprian Ciucu

Două mașini au căzut duminică seară într-o groapă prost semnalizată, în sectorul 6 al Capitalei, unde sunt lucrări ale RADET. Unul dintre șoferi a fost rănit.

Actualizare 23:30. Poliția Capitalei anunță că, duminică seara, două autovehicule care circulau pe Aleea Compozitorilor dinspre Bd. 1 Mai, în momentul în care au ajuns în dreptul imobilului cu nr. 13, au căzut într-un șanț săpat în carosabil.

Șanțul săpat este parte a unei lucrări de termoficare a RADET.

În urma accidentului, unul dintre șoferi a fost rănit.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cauzelor și împrejurărilor evenimentului rutier, precum și pentru stabilirea modului de semnalizare a lucrării.


„Firea, lăsați sărbătoarea în seara asta! Vedeți ce isprăvi ce mai face RADET în mandatul dumneavoastră! În zona Aleea Compozitorilor nr. 13, Sector 6, într-o groapă nesemnalizată unde se desfășoară o lucrare Radet, au căzut două auto, unul în totalitate, iar celălalt partial. Până în acest moment nu au fost înregistrate victime omenești, reveni cu detalii...”, a spus Ciucu, într-o postare pe pagina de Facebook.

Consilierul general a adăugat ulterior că a ajuns la fața locului, iar cei doi șoferi sunt teferi.

masini-groapa-lucrari-radet-ciprian-ciucu (4)
masini-groapa-lucrari-radet-ciprian-ciucu (4)

„Este vorba despre lucrări RADET prost semnalizate. Două mașini au căzut în groapă una după cealaltă la interval de 2 minute. Șoferii sunt OK, mașinile, nu”, a mai spus el.

Primul șofer era deja căzut, cel de-al doilea nu a văzut nimic. Cel care căzuse primul nu ieșise încă din mașină. Groapă a fost săpată de RADET. Se pare că nu a fost suficient semnalizată”, a mai spus Ciucu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri