Încăierare în Primăria Capitalei. Viceprimarul Bădulescu, lovit cu pumnul de primarul sectorului 6

Data actualizării: Data publicării:
aurelian badulescu

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, şi primarul sectorului 6 al Capitalei, Gabriel Mutu, au avut o altercaţie la primăria Capitalei, potrivit relatărilor martorilor, Bădulescu jignindu-l pe Mutu, după care edilul sectorului 6 i-a dat acestuia un pumn.

firea-sedinta
Aurelian Bădulescu, viceprimar, și Gabriela Firea, primar.

Citește și: Viceprimarul PSD care-și făcea colegii „javre” și „animale” se plânge că este defăimat

Pe motiv că a condus şedinţa PSD de miercuri seară în care viceprimarului  Aurelian Bădulescu i-a fost retras sprijinul, acesta s-a luat la ceartă cu edilul sectorului 6, Gabriel Mutu. Scena a avut loc într-o încăpere din PMB.

Incidentul a fost confirmat pentru  News.ro de consilierul general Cristian Olteanu şi a avut loc în şedinţa de grup a PSD care avut loc înainte ca să înceapă şedinţa Consiliului General al Capitalei, în timp ce Mutu îi prezenta lui Bădulescu documentele referitoare la retragerea sprijinului.

La un moment dat, Bădulescu a început să îl jignească pe edilul sectorului 6. Potrivit aleşilor generali PSD, edilul Mutu s-ar fi enervat şi i-a tras un pum viceprimarului.

PSD Bucureşti a decis, miercuri seară, retragerea sprijinului politic lui Aurelian Bădulescu pentru funcţia de viceprimar al Capitalei pe motivă că vorbeşte urât cu colegii din PSD. Noul lider al filialei, Gabriel Mutu, renunţă, astfel, la oamenii primarului Gabriela Firea, la Primăria Capitalei. 

Miercuri seara, Aurelian Bădulescu a declarat public că a mințit în legătură cu dosarul 10 august, dar că ar fi decis să spună adevărul după ce a fost exclus din PSD.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri