Bucureşti. Un şofer beat a băgat patru oameni în spital

Data publicării:
0402 20accident 20bucuresti-47499

Amețit bine de alcool, șoferul a lovit două autoturisme care se aflau în fața lui şi care așteptau la semafor. Prima mașină, cea care a fost lovită cel mai rău, era un taxi cu trei pasageri la bord.

Atât șoferul vinovat cât și cei trei pasageri din taxi au fost transportați la spital cu răni ușoare. Şoferul vinovat a avut în momentul accidentului o alcoolemie de 1,04 la mie.

„Conducătorul autoturismului marca Mercedes se deplasa pe Şoseaua Viilor, dinspre strada Dr. Constantin Istrati către strada Năsăud, când a ajuns la intersecţie cu Preda Spătaru, a intrat în coliziune cu autoturismele din faţa sa, care erau staţionate la semafor. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a trei victime, care au fost transportate la Spitalul Unviersitar pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea înfracţiunii de vătămare corporală din culpă, care va fi înaintat Parchetului competent spre soluţionare”, a declarat Florin Văduva, subinspector la Brigada Rutieră Bucureşti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri