CTP: Dl. Năstase și-a băgat unghia în gât ca pițigoiul, în acea mascaradă de sinucidere. Dl. Beuran l-a gâdilat sub gușuliță

Data actualizării: Data publicării:
ctp: nastase si-a bagat unghia in gat ca pitigoiul
Gazetarul Cristian Tudor Popescu, în emisiunea „Cap limpede” Foto: captură TV

Clipele grele ale fostului premier Adrian Năstase la Spitalul Floreasca, atunci când, potrivit propriilor spuse, „l-a știut alături” pe doctorul Beuran, au fost date de „băgarea unghiei în gât ca pițigoiul de către dl. Năstase în acea mascaradă de sinucidere pe care a produs-o”, a declarat Cristian Tudor Popescu, vineri seară, la Digi24, referindu-se la evenimentele ce au însoțit condamnarea la închisoare a lui Adrian Năstase în 2012.

„După aceea, a fost purtat cu un fular Burberry la gât - ca să acopere rănile groaznice produse de glonț - la Spitalul Floreasca, la dl. Beuran, care a fost în clipe grele alături de el. Ce avea dl. Năstase? Avea fix o zgârietură de pițigoi, aici, pe undeva (arată zona laterală a gâtului - n.r.). Asta era tot ce avea și probabil că în situația asta, dl. Beuran, în clipe grele, l-a gâdilat sub bărbie, sub gușuliță, pe dl. Năstase, că altceva ce să-i facă?” - a comentat sarcastic Cristian Tudor Popescu în emisiunea „Cap limpede” .

„Ce-o mai fi cu Chițoiu? Oamenii aceia omorâți de el au început să putrezească”

„Și dl. Năstase a ocupat un pat, atunci, la Spitalul Floreasca, așa cum a făcut ăsta, care a dispărut acum din peisaj, Chițoiu - ce-o mai fi cu el? Oamenii aceia omorâți de el au început să putrezească, Chițoiu cred că zburdă liber pe câmpii în continuare și n-o să facă nicio zi de pușcărie, după cum am spus de la bun început. Și Chițoiu a ocupat, zile în șir, nu numai un pat, ci și Terapia Intensivă de la Spitalul Floreasca, după care s-a cărat pur și simplu din spital, n-avea nici pe dracu și a dispărut.

Dl Năstase - la fel. A stat atunci într-un pat în care putea să fie internat un bolnav grav cu adevărat, dl. Năstase neavând nimic. Decât rău de pârnaie. În formă agravată, e adevărat. Avea rău de pârnaie și l-a tratat dl. Beuran împreună cu un alt chirurg de atunci, Brădișteanu”, a reamintit CTP.

„Dl. Beuran, un mare luptător anticorupție. L-aș asemui cu Vlad Țepeș”

„Dl. Beuran, să știți, e un mare om, vă rog frumos”, a spus ironic CTP, înainte de urmări imaginile cu dr. Beuran ieșind, vineri, de la instanța care a decis cercetarea lui în arest la domiciliu. La ieșire, dr. Beuran a fost întâmpinat de un mic grup de susținători, care i-au scandat numele. Mircea Beuran este acuzat că ar fi primit mită 10.000 de euro de la un alt cadru medical, pentru a-i aranja acestuia un post de asistent la Universitatea de Medicină Carol Davila.

„Oamenii aceștia sunt eroii care își apără eroul”, a comentat CTP imaginile cu susținătorii medicului. „Istoria îi va consemna, pentru că dl. Beuran este un mare luptător anticorupție! Eu l-aș asemui cu Vlad Țepeș”, a spus CTP.

„Da! Păi ce-a făcut dl. Beuran? (...) Ce se spune în rechizitoriu? Că dl. Beuran a luat la cutiuță 10.000 de euro - când am văzut 10.000 de euro, am zis dom'le, cam puțin, nu? Pentru ditamai celebrul, chirurgul mondial Beuran, numai 10.000 de euro?! Mă rog... - a luat 10.000 de euro de la o doamnă, tot medic, pentru a o pune într-un post universitar la „Carol Davila”. Și ce-a făcut dl. Beuran?

A luat banii și dup-aia ce a făcut? A folosit țeapa! Că de-aia v-am spus că e Vlad Țepeș omul ăsta! Omul ăsta a vrut să omoare corupția cu țeapa, domnule! I-a dat țeapă lu' asta! Asta care a venit cu 10.000 de euro, i-a dat țeapă. Adică, s-a făcut pierdut, aia n-a luat niciun post, bineînțeles că a stat femeia vreun an de zile și pe urmă a zis: păi, ce facem, domnule? Și s-a dus la DNA. Dar dl. Beuran a făcut un act de luptă împotriva corupției foarte eficient. Toți ăștia cu șpăgile o să zică: nu te mai duce, domnule, la Beuran, că ăsta e cu țeapa! Deci, vedeți cum sugrumă eficient corupția dl. Beuran?” - și-a încheiat demonstrația CTP.

 „Cine mai vine în sistemul medical românesc? Vine anestezistul ăla de la Pitești. Vin ăștia care omoară oameni. Ăia nu pleacă în străinătate, că n-are ce să facă străinătatea cu ei, pentru că sunt prea proști și ticăloși. Și atunci rămân aici și fac ce vedem!” - mai spune gazetarul. Urmăriți în materialul video de mai jos continuarea comentariului lui CTP despre sistemul medical românesc, în care vorbește și despre copilul de 4 ani din Pitești care a murit din cauza anesteziei făcute în condiții improprii la un cabinet dentar.

Citiți și:  Constantin Brâncuși, „powered by” Irina Rimes. CTP: Doamnă Rimes, cântați frumos, dar știți ce e aia „mainstream”?

CTP: „Aici e problema - nici dacii n-au făcut autostrăzi! Le-au făcut romanii, domnule!”

CTP desfiinţează raportul despre erorile PSD: Se foloseşte de cadavrul politic al lui Liviu Dragnea pentru a prosti din nou oamenii

CTP, comentariu ironic după votul inedit de la Primăria Capitalei: Se referă la „Prințesa inimilor”

Editor: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Animalul din România considerat o salvare în cazul emisiilor de carbon. Sunt doar câteva sute de exemplare...
Digi FM
Reacția lui Florin Negruțiu după tentativa de asasinat a premierului Slovaciei: „Robert Fico este un soi de...
Pro FM
Anna Lesko, criticată după ce s-a pozat într-o rochie cu un decolteu amplu și o crăpătură adâncă: „Mereu...
Film Now
Tom Cruise, surprins la bustul gol pe o plajă din Mallorca. La 61 de ani, celebrul actor cucerește cu fizicul...
Adevarul
Craterele uriașe de pe dealurile Hunedoarei, rămășițe din anii '50 ale Războiului Rece VIDEO
Newsweek
VIDEO Rusia „abandonează" 9 nave comerciale în Marea Neagră. 2 avioane MIG de 66.000.000$ doborâte
Digi FM
Andreea Tonciu și-a cheltuit toți banii câștigați din televiziune la ghicitoare: „Le știam pe toate din...
Digi World
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul...
Digi Animal World
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de...
Film Now
Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de când s-au căsătorit. Un apropiat a...
UTV
Vezi cele mai frumoase glampinguri din Europa. 12 destinatii pentru o experienta inedita