Oscar Pistorius: „Reeva a murit în timp ce o ţineam în braţe. Ştiam că nu se mai putea face nimic”

Data publicării:
OscarPistorius

El a fost interogat astăzi de procuror, care, fără să ţină cont de lacrimile campionului paralimpic, i-a cerut să-şi asume resposabilitatea pentru că şi-a ciuruit iubita cu patru focuri de armă.

În timpul audierii, procurorul i-a cerut lui Oscar Pistorius să se uite la o fotografie explicită cu trupul neînsufleţit al fotomodelului Reeva Steenkamp. Sportivul a spus că nu e nevoie să facă asta, pentru că era acolo când iubita lui şi-a dat ultima suflare.

„Reeva a murit în timp ce o ţineam în braţe, înainte ca ambulanţa să sosească. Ştiam că nu se mai putea face nimic pentru ea”, a mărturisit Oscar Pistorius

Sportivul a spus încă o dată că nu a vrut să-şi ucidă iubita şi că atunci când a tras în uşa toaletei a crezut că în interior este un hoţ. El a povestit cum a încercat să o salveze, după ce şi-a dat seama ce făcuse.

„M-am simţit neajutorat, voiam s-o duc la spital. Îi ţineam gura deschisă cu degetele ca să o ajut să respire, cu o mână pe şoldul ei încercam să-i opresc sângerarea”, a mai spus acuzatul.

La fel ca la audierile trecute, judecătoarea a fost nevoită să amâne şedinţa, pentru că Oscar Pistorius nu a mai putut continua.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri