Șoferul accidentului din Baia Mare din stația de autobuz a fost arestat preventiv

Data publicării:
accident intr-o statie de autobuz
Un șofer a scăpat mașina de sub control și a intrat în plin într-o stație de autobuz din Baia Mare, unde așteptau două persoane, soț și soție Foto: captură video

Șoferul care a dat cu mașina peste doi soți care așteptau într-o stație de autobuz din Baia Mare a fost arestat preventiv. În urma accidentului, o persoană a murit și alta se află în stare gravă la spital. 

Inițial, judecătorii au decis ca vinovatul să fie cercetat în libertate, însă procurorii au constestat decizia.  Şi locuitorii oraşului au protestat față de această hotărâre

Vineri, în apel, Tribunalul Maramureş a schimbat sentința, iar șoferul își va petrece următoarea lună în arest. Acesta este cercetat pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Accidentul s-a petrecut sâmbătă, când, din motive încă nelămurite, șoferul de 20 de ani a scăpat mașina de sub control, la o curbă, după ce a trecut de un semafor, și a intrat cu mașina în refugiul unei stații de autobuz unde doi tineri, soț și soție, așteptau pe bancă. Ambii au fost răniți grav, iar ulterior femeia a decedat.

Tânărului de 24 de ani care a supraviețuit accidentului i-a fost amputat un picior, la Cluj-Napoca, unde a fost dus în stare gravă. Bărbatul va avea nevoie și de alte intervenții chirurgicale în zilele următoare. Soția sa, în vârstă de 21 de ani, a fost operată la Baia Mare în ziua accidentului, unde de asemenea i-a fost amputat un picior, însă tânăra, care era în comă, a murit în noaptea de luni spre marți.

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri