Un bărbat din Prahova a fost arestat preventiv pentru că și-ar fi violat cei trei copii

Data publicării:
maini abuzate sexual fizic
Credit foto: Guliver/Getty Images

Caz șocant în Prahova, unde un bărbat de 35 de ani a fost arestat preventiv pentru că și-ar fi violat propriii copii. Bărbatul a fost săltat de polițiști marți și, după percheziții și audieri, a fost reținut. Victima individului ar fi fost și soția lui, față de care a manifestat un comportament violent, scrie Observatorul Prahovean.

Bărbatul are trei copii: două fete de 7, respectiv 9 ani și un băiat de 10 ani. Aceștia, scrie sursa citată, ar fi fost victimele propriului tată, iar faptele ar fi avut loc în cursul anului trecut. 

Pentru a aduna probe la dosar, marți, anchetatorii au făcut 5 percheziții domiciliare în Ploiești și Ariceștii Rahtivani, o comună situată la nici 20 de kilometri de orașul reședință de județ.

Trei persoane au fost duse, în total, la audieri. La finalul lor, individul de 35 de ani a fost reținut pentru 24 de ore.

Ulterior, bărbatul a fost arestat preventiv pentru viol, agresiune sexuală în formă continuată, corupere a minorului în formă continuată, rele tratamente aplicate minorului și violență în familie în formă continuată.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri