VIDEO. Momente tensionate la Caracal, când Gheorghe Dincă a fost scos pe poartă pentru a fi dus în arest

Data actualizării: Data publicării:
furiosi caracal

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul dispariției unei adolescente la Caracal, a fost dus înapoi în arest, sâmbătă seara, după ce în cursul zilei fusese adus, conform procedurii, pentru a asista la o noi percheziții la domiciliul său. În momentul când duba Poliției a ieșit pe poartă, în fața casei câteva sute de oameni au huiduit și au scandat către forțele de ordine „N-ați făcut nimic”.

Pentru a nu exista alte incidente, forțele de ordine au făcut un cordon.

„Dați-i drumul printre noi!”, ceruseră anterior oamenii furioși, potrivit Mediafax.

Pe de altă parte, Elena, soția lui Gheorghe Dincă, a fost prezentă la perchezițiile de sâmbătă din casa din Caracal, unde se suspectează că a fost omorâtă Alexandra, fata de 15 ani. La ieșirea din curte, femeia nu a făcut declarații.

Cei 200 de oameni strânși în fața casei au huidit-o pe Elena Dincă. Aceasta s-a urcat într-un taxi, fără a face declarații.

Soția lui Gheorghe Dincă, Elena, a trăit ani de zile în Italia, alături de cei trei băieți și de bărbat. La un moment dat, Gheorghe Dincă a avut o aventură cu o altă femeie plecată din zonă și Poliția i-a dat interdicție lui Gheorghe să mai calce în Italia, după ce a fost acuzat că a vrut să o agreseze pe fiica femeii.

Bărbatul a revenit în țară, iar în urmă cu o lună s-a întors și soția sa, Elena. Vecinii spun că femeia a venit să locuiască cu el, dar după două săptămâni suspectul crimei a bătut-o crunt, iar aceasta a mers să locuiască alături de un fiu al lor, în apropiere de Deveselu.

Editor web: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri