Foto Mai multe drumuri din Brașov, blocate de copaci doborâți de vântul puternic. Două mașini au fost avariate

Data publicării:
copac cazut
Copacii doborâți de vânt au blocat mai multe drumuri în județul Brașov. Foto: DRDP Brașov

DN 73A, spre stațiunea Râșnov, a fost blocat în această dimineață de un copac care s-a prăbușit pe carosabil. Trunchiul era marcat de reprezentanții DRDP Brașov și urma să fie tăiat de angajații de la ocolul silvic. În cădere copacul a avariat două mașini care erau în trecere. Este blocat și un drum care duce spre Poiana Brașov.  

Traficul pe mai multe drumuri din judeţul Braşov, din zona montană, a fost blocat în ultimele două zile de arbori doborâţi de vânt, într-unul din cazuri, pe DN 73A, în urma unui astfel de incident fiind avariate uşor două autoturisme.

Potrivit purtătorului de cuvânt al DRDP Braşov, Robert Elekes, arborele căzut pe DN73A, la urcare dinspre staţiunea Râşnov spre Pârâul Rece, fusese anterior marcat la solicitarea Direcţiei, urmând să fie tăiat de angajaţii de la ocolul silvic pe raza căruia se află. În urma incidentului, care s-a produs joi dimineaţa, două maşini au fost uşor avariate, a menţionat sursa citată.

Traficul în zonă a fost blocat pe perioada cât angajaţii DRDP Braşov au înlăturat copacul căzut.

Drum blocat în urma căderii unui copac. Foto: DRDP Brașov

De asemenea, IPJ Braşov a anunţat, joi dimineaţa, că a fost sesizat, prin apel la 112, de existenţa unui copac căzut pe DN1E, pe drumul de legătură între municipiul Braşov şi staţiunea Poiana Braşov. Şi în acest caz, traficul a fost blocat până la îndepărtarea arborelui căzut.

Cu o zi înainte, miercuri, alţi copaci au fost doborâţi de vântul puternic pe DN 73A, între oraşul Zărneşti şi Poiana Mărului, şi în acest caz drumarii de la DRDP Braşov acţionând pentru deblocarea drumului.

 

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri