Video Momentul în care o femeie din Timișoara este atacată și jefuită în scara blocului, surprins de camere. Suspectul a fost prins

Data actualizării: Data publicării:
talharie

O femeie de 78 de ani a fost atacată în scara unui bloc din Timișoara, joi, în plină zi, momentul fiind surprins de camerele de supraveghere instalate în scara blocului.

Potrivit Opinia Timișoarei, femeia a fost urmărită până în scară de un tânăr care a așteptat un moment potrivit, apoi s-a năpustit asupra ei și i-a smuls poșeta pe care o ținea în mâna și în care avea actele și 1200 de lei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Momentul atacului a fost surprins de camerele de supraveghere video de la intrarea în imobil. Pe imagini se poate vedea cum femeia nu se pierde cu firea și chiar se lupta cu agresorul încercând să-și recupereze geanta, însă fără sorți de izbândă.

Polițiștii l-au reținut pe suspect după aproximativ cinci ore, în zona Gării de Nord. Bărbatul de 30 de ani încă avea poșeta femeii și nu cheltuise niciun ban.

Suspectul va fi dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri