O fată de 14 ani din Botoșani a fost înjunghiată mortal în stradă. Circulația a fost blocată de polițiști pentru cercetări

Data publicării:
cercetari politie
O adolescenta de 14 ani a fost ucisă în Botoșani. Foto: Profimedia Images

O adolescentă de 14 ani a murit în urmă cu puțin timp. Ea a fost înjunghiată de mai multe ori. Crima a avut loc pe un pod din localitatea Trușești, județul Botoșani. Circulația a fost blocată în zonă pentru ca polițiștii criminaliști să poată face cercetările la locul crimei. Agresorul, un tânăr de 20 de ani a fost prins, informează IPJ Botoșani.

Martori la scenele de groază au sunat la numărul unic de urgență, 112. Un echipaj de ambulanță a sosit la fața locului și a încercat să îi acorde fetei primul ajutor, încă copila deja murise.

“Echipajul de poliţie direcţionat la faţa locului a stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind identificată victima, în persoana unei minore, de 14 ani, din comuna Truşeşti. Persoana bănuită de comiterea faptei, un tânăr, de 20 de ani, din comuna Guranda a părăsit locul faptei, imediat după comiterea acesteia, fiind identificat de poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi, în zona gării din localitatea Truşeşti”, a transmis IPJ Botoşani.

Agresorul a fost dus la sediul poliţiei, pentru audieri.

Cazul a fost preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri