Ciolacu, întrebat despre revolta în PNL după demiterea lui Alin Nica: „Sunt decizii politice pe care liderii şi le asumă”

Data publicării:
ciolacu
Premierul Marcel Ciolacu. Foto: Profimedia

Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, întrebat despre revolta unor liberali după demiterea lui Alin Nica de la șefia PNL Timiş, că „şi în PSD şi în PNL sunt orgolii, nemulţumiri, dar există decizii politice pe care liderii şi le asumă”. 

Ciolacu a fost întrebat despre decizia coaliţiei privind candidaturile comune la Timiş, el afirmând că decizia a fost luată ca să câştige”. „Categoric, în acest moment s-au unit două partide mari din România, PSD şi PNL, au depăşit anumite orgolii şi se va câştiga. Sunt ferm convins că se va câştiga şi la municipiul Timişoara”, a spus liderul PSD.

Întrebat despre revolta unor liberali, după ce Alin Nica a fost demis din funcția de președinte al PNL Timiş, Ciolacu a spus: „Ultima revoltă pe care am prins-o cred că e aia din 1907, de atunci nu am mai prins nicio revoltă. Lăsând gluma la o parte, sunt două partide vii, ştiţi că se întâmplă lucruri şi în PSD şi în PNL, partide care au o anumită dinamică, sunt orgolii, nemulţumiri, dar există decizii politice pe care liderii şi le asumă”.

Despre decizia PSD privind candidaţii la sectoarele 2 şi 5, preşedintele PSD a spus că la ora 13.00 se întâlneşte cu colegii săi, în Consiliul Politic Naţional, şi vor decide acest lucru.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri