Ciolacu o susţine pe Firea la Primăria Capitalei: "Cred că va fi cel mai bun candidat de departe"

Data publicării:
Marcel Ciolacu stă de vorbă cu Gabriela Firea.
Marcel Ciolacu o susţine pe Gabriela Firea la Primăria Capitalei: Foto: Ilona Andrei/Inquam Photos

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că o susţine pe Gabriela Firea pentru o nouă candidatură la primăria Capitalei, afirmând că aceasta este "cel mai bun candidat de departe", nu doar al social-democraţilor, ci din toate partidele.

"Trebuie să ai anumite afinităţi să fii primar general şi de sector, trebuie să îţi placă şi să înţelegi acest lcuru. Din punctul meu de vedere cred că cel mai bun candidat de departe, nu numai de la PSD, ci de la toate partidele, va fi doamna Gabriela Firea", a spus Ciolacu într-o emisiune la Antena 3.

Liderul social-democrat a adăugat că Gabriela Firea are şi abilităţile, şi dorinţa de a fi primar general.

"În acest moment, categoric, mai ales că doamna Gabriela Firea îşi doreşte să candideze pentru un nou mandat", a spus Ciolacu.

Acesta a adăugat că Bucureştiul are un electorat numeros de stânga.

"Eu sunt ferm convins că electoratul de stânga în Bucureşti este mai mult decât electoratul de dreapta", a spus Ciolacu.

"A fost o poveste, nu prea de succes, a acestor alegeri din Bucureşti a unor candidaţi susţinuţi de PNL şi USR", a adăugat el.

Gabriela Firea a declarat încă de anul trecut că îşi doreşte să candideze din nou la Primăria Capitalei, însă a adăugat că dacă partidul va alege alt candidat se va supune deciziei.

Editor : D.R.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri