Elena Udrea, despre candidatura la preşedinţie: Orice politician se gândeşte să candideze 

Data publicării:
Udrea elena mfax

Deputatul PDL Elena Udrea vede posibilă candidatura unei femei la preşedinţia României, însă a evitat să spună dacă ia în calcul o eventuală candidatură a sa la funcţia supremă în stat.

Fostul ministru al Turismului a declarat, la un post de televiziune, că orice politician de carieră, aşa cum este şi ea, se gândeşte la un moment dat să poată fi în situaţia de a candida la funcţia de şef al statului.

Ea a comentat astfel declaraţiile recente ale preşedintelui Traian Băsescu referitoare la rolul femeii în politica românească. Şeful statului a afirmat că femeile sunt un câştig pentru politică şi că se apropie vremea candidaturii unei femei la preşedinţia României.

"Cred că orice om politic, care face carieră politică, şi eu sunt un politician de carieră (...) se gândeşte ca la un moment dat să poată să fie în situaţia de a candida. Dar nu e suficient acest lucru. (...) Va conta enorm ce partid susţine un candidat, fie şi femeie, la alegerile prezidenţiale, cine sunt contracandidaţii la momentul acela", a spus Elena Udrea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri