Firea: Nu m-am bucurat de condamnarea lui Dragnea, chiar dacă m-am îmbolnăvit din cauza lui

Data actualizării: Data publicării:
gabriela firea
Foto: Inquam Photos/ George Călin

Gabriela Firea a reacţionat marţi la condamnarea definitivă a fostului lider PSD Liviu Dragnea. Primarul General al Capitalei a declarat că nu s-a bucurat de condamnarea fostului şef PSD chiar dacă „a pătimit şi s-a îmbolnăvit din cauza lui”. 

„Nu vă gândiţi că m-am bucurat. Cum poţi să te bucuri, ce fel de om să fii să te bucuri când un om îşi pierde libertatea, indiferent câte adversităţi ai avut cu el, inclusiv câte ai pătimit din cauza lui, că te-ai şi îmbolnăvit... Nu poţi să te bucuri de aşa ceva”, a declarat Gabriela Firea la Parlament, la grupul PSD unde are loc şedinţa Biroului Permanent al PSD.

Gabriela Firea mai spus că nu doreşte să candideze la alegerile prezidenţiale şi că nu crede că va partidul o va propune pentru candidatură: „Nu se va întâmpla aşa ceva şi nici eu nu-mi doresc să candidez la alegerile prezidenţiale, nu este pentru cine se pregăteşte e pentru cine se nimereşte”.

Gabriela Firea a fost unul dintre semnatarii scrisorii împotriva lui Liviu Dragnea din toamna anului trecut, conflict în urma căruia i-a fost retras sprijinul politic şi a pierdut toate funcţiile din partid. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri