Flutur și Simion se acuză reciproc de extremism: „Noi avem fapte în spate” vs „Voi sunteți extremiștii adevărați”

Data publicării:
flutur si simion
Foto: Gheorghe Flutur (st) și George Simion (dr) / Colaj foto, surse foto: facebook.com/PNLSuceava și facebook.com/george.simion.unire

Gheorghe Flutur și-a prezentat, duminică, decalogul de luptă împotriva extremismului în cadrul unui miting organizat la Suceava. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava a îndemnat la vigilență și a cerut oamenilor să-i dea „un bilet de avion Bucureşti – Moscova” lui George Simion. Președintele partidului AUR i-a răspuns printr-o declarație acuzându-l pe „Ghită Flutur” de extremism, notează News.ro.

„Noi avem fapte în spate. Societatea civilă trebuie să fie mai curajoasă. Am să citesc de aici, de la Suceava, decalogul de luptă împotriva extremiştilor, aşa cum îl văd eu, putem să-l completăm. Este un început”, a afirmat preşedintele CJ Suceava.

Gheorghe Flutur a organizat duminică un miting împotriva extremismului

El a precizat în discursul în care și-a prezentat decalogul de luptă împotriva extremismului, că avem trebuie să fim vigilenți.

„Să fim mai vigilenţi. Parcă prea uşor unii cred că au trecut 34 de ani urmaşi ai comuniştilor din Comitetul Central ne dau nouă astăzi lecţii la Suceava şi noi ne-am făcut că nu-i vedem. Stop joc şi acestor indivizi, ştiu ei la cine mă refer”, a mai transmis preşedintele CJ Suceava.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava a mai vorbit despre valorile naţionale şi de faptul că trebuie să fim uniţi în ţară pentru a fi puternici în Europa.

“Valorile naţionale, da, dragii mei, toţi le trâmbiţăm, bundiţă sau pufoaică, mi-au spus să-mi iau bundiţa, mi-o iau, mă mândresc cu ea. Ce faceţi cu pufoica de la ruşi cei care arătaţi cu degetul, să nu uitaţi niciodată răul făcut de rubaşcă şi de cei care le-au purtat şi astăzi le au pe sub alendeloane, dar tot pufoici au şi să fim necruţători cu ei la vot! Asta este ce vreau să vă transmit”, a spus acesta.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Spre finalul discursului preşedintelui CJ Flutur, pe scenă a urcat un tânăr care avea un bilet de avion pentru liderul AUR George Simion.

„O soluţie, să scăpăm de extremism. Un bilet de avion Bucureşti - Moscova pentru George Simion! Vă rog să-l căutaţi, să-i daţi biletul de avion spre Moscova!”, a mai afirmat Flutur.

Reacția lui George Simion

Preşedintele AUR George Simion a transmis un mesaj după mitingul de la Suceava, acuzând PNL de extremism: „sunteţi nişte extremişti care vreţi instaurarea dictaturii în România doar pentru a vă menţine la putere”.

„Astăzi, la Suceava, baronul Flutur îşi ia zborul într-un demers, după cum spune el, împotriva extremismului. Nu este o surpriză pentru nimeni că pentru întreaga propagandă pesedisto-penelistă extremişti suntem noi, cei din AUR. Dar de ce suntem noi extremişti? Pentru că îi incomodăm? Pentru că le stricăm toate combinaţiile de a se menţine la putere pentru veşnicie, sărăcind şi împovărând poporul român?”, a declarat George Simion.

Simion i-a transmis lui Gheorghe Flutur că el și PNL sunt extremiști.

„Nu, Ghiţă Flutur! Extremiştii sunteţi voi! Din contră, Ghiţă, extremişti sunteţi voi! Voi sunteţi cei care ne-aţi închis în case în vreme ce aţi făcut achiziţii ilegale în timpul pandemiei. Voi sunteţi extremiştii adevăraţi pentru că aţi ţinut această ţară minunată în subdezvoltare doar pentru a vă face voi jocurile politice”, a spus Simion.

Acesta îl acuză pe Gheorghe Flutur că împreună cu baronii liberali şi social-democraţi au călcat în picioare drepturile şi libertăţile și susține că AUR și el sunt extremiși, dar altfel.

“Tu, Ghiţă Flutur, împreună cu toată gaşca voastră de baroni galbeni sau roşii, sunteţi cei care aţi călcat în picioare drepturile şi libertăţile noastre! (…) Da, suntem extremişti, aşa cum ne catalogaţi, dar numai când vine vorba de voi!”, a mai afirmat George Simion.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri