Fostul ministru Răzvan Cuc a zburat de trei ori cu elicopterul pe banii CNAIR

Data publicării:
razvan cuc dupa accident mana bandajata foto inquam photos george calin ED_20190715135659_img_6019
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a închiriat și a plătit elicoptere folosite de fostul ministru al Transporturilor Răzvan Cuc, scrie ziare.com.

CNAIR a dat 115.000 de lei pentru plimbările lui Răzvan Cuc.

La sfârșitul săptămânii trecute, chiar CNAIR a transmis că în 2019 a închiriat de trei ori un elicopter „la solicitarea ministrului Transporturilor” și „având în vedere necesitatea efectuării unor verificări inopinate”.

În luna martie, contra sumei de 42.000 de lei, o aeronavă i-a transportat pe Răzvan Cuc și pe directorul general al CNAIR, Narcis Neaga, pe ruta București-Bacău și retur.

În 5 august, un elicopter i-a dus din nou pe Razvan Cuc și pe directorul general al CNAIR, de data aceasta Sorin Scarlat, pe aceeași rută. A doua oară a costat mai puțin, doar 36.000 de lei.

Jurnaliștii ziare.com mai scriu că pe 12 august, Răzvan Cuc a plecat din nou cu elicopterul pe ruta București-Deva-Sibiu și retur.

Fostul ministru al Transporturilor susține că aceste deplasări au fost făcute pentru români și infrastructura din România, nu în interes personal.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri