Gheorghe Flutur îl provoacă pe Simion să candideze la șefia CJ Suceava: Ori plec eu acasă, ori pleacă el

Data actualizării: Data publicării:
gheorghe flutur și george simion
Foto: Gheorghe Flutur (st), sursa foto: Inquam Photos / Denis Grosu și George Simion (dr) / sursa foto: Facebook - Colaj foto

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, l-a provocat pe liderul partidului AUR, George Simion, să candideze pentru șefia administrației județene la alegerile locale de anul acesta. Mesajul a fost transmis pe o rețea socială de PNL Suceava.

Gheorghe Flutur a anunțat că va fi prezent duminică, 28 ianuarie, la ora 15:00, în centrul Sucevei pentru a discuta cu George Simion la mitingul pe care acesta vrea să îl organizeze în fața Consiliului Județean, printr-o declarație scurtă postată online.

„Sunt un om care a fost ales de mai multe ori cu votul dumneavoastră, al sucevenilor. Vă mulțumesc pentru asta. Mi-ați dat curaj, forță și putere să fac lucruri concrete pentru dumneavoastră. Pe această cale vă anunț că duminică, pe 28 ianuarie, la ora 15, voi fi prezent în centrul Sucevei să stau de vorbă cu cei care au interes și dorință să discutăm despre problemele sucevenilor, despre dezvoltarea județului Suceava”, a spus Flutur într-un mesaj transmis live pe rețeaua socială Facebook, pe contul PNL Suceava.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

El a spus că îl așteaptă și pe George Simion, „contestatarul care a cerut ca eu să nu mai candidez” la o discuție despre problemele Sucevei și îl invită „bărbătește” să candideze pentru președinția CJ Suceava.

„Îl invit să candideze la președinția Consiliului Județean, să intrăm în această competiție și să discutăm problemele sucevenilor. Și îi fac o propunere bărbătească. Dacă eu nu câștig lupta plec din politică acasă. Dacă el nu câștigă lupta îi cer să plece acasă din politică”, a încheiat Flutur.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri