Klaus Iohannis, întâlnire cu liderii coaliției pe tema Proiectului „România Educată”

Data actualizării: Data publicării:
iohanis si liderii coalitiei
Klaus Iohannis, discuție cu liderii coaliției pe tema Proiectului România Educată. Foto: Administrația Prezidențială

Președintele Klaus Iohannis are luni o întrevedere cu liderii coaliției de guvernare pe tema Proiectului „România Educată”. Întâlnirea face parte dintr-o serie de consultări cu mediul politic și cu partenerii sociali. La întâlnire vor participa premierul și președintele PNL, dar și cei doi copreședinți ai USR PLUS și președintele UDMR.

Potrivit anunțului transmis de Administrația Prezidențială „la întrevedere vor participa Ludovic Orban, Președintele Camerei Deputaților, președinte PNL; Dan Barna, Viceprim-ministru, co-președinte Alianța USR-PLUS; Dacian Cioloș, europarlamentar, co-președinte Alianța USR-PLUS; Hunor Kelemen, viceprim-ministru, președinte UDMR; Varujan Pambuccian, deputat, liderul Grupului parlamentar al minorităţilor naţionale; Florin Cîțu, Prim-ministrul României; Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației.”

Această întrevedere este prima din seria de consultări pe tema Proiectului „România Educată”, în contextul finalizării dezbaterii publice.

„În cadrul discuțiilor, vor fi prezentate principalele zone de reformă și linii de acțiune ale Proiectului „România Educată”, în vederea realizării unui consens social și politic, care să garanteze implementarea sa și asumarea transpartinică”, mai transmite Administrația Prezidențială.

Calendarul consultărilor este următorul:

  • Luni, 5 iulie 2021, de la ora 17:00, la Palatul Cotroceni, întrevedere cu liderii coaliției de guvernare;
  • Marți, 6 iulie 2021, de la ora 16:00, la Palatul Cotroceni, întrevedere cu conducerea Parlamentului și cu membri ai Comisiilor de Învățământ din cele două camere;
  • Miercuri, 7 iulie 2021, de la ora 16:00, la Palatul Cotroceni, întrevedere cu partenerii de dialog social din zona educației și cu reprezentanții organizațiilor nonguvernamentale implicate în Proiectul „România Educată”.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri