Liderul PNL antisemit din Timișoara va fi dat afară din partid. Organizația locală anunță “curățarea morală”

Data actualizării: Data publicării:
iohannis si Ionut Nasleu
Liderul local al liberalilor din Timișoara, Ioan Nasleu, va fi dat afară din partid. Foto: Facebook/ Ionut Nasleu

Liderul local din Timișoara, Ioan Nasleu, care a avut o ieșire antisemită și xenofobă pe Facebook, va fi exclus din partid, a anunțat președintele interimar al PNL, Timiș, Alin Nica.

“PNL Timiş se delimitează de declarațiile domnului Ionuț Nasleu și dezaprobă total atât limbajul, cât și ideile vehiculate de acesta. În calitate de om și președinte al PNL Timiș consider inacceptabilă ieșirea nervoasă a domnului Ionuț Nasleu în spațiul public online, motiv pentru care voi da curs propunerii colegilor liberali de a analiza conduita domnului Nasleu în prima ședință a Biroului Permanent Județean al PNL Timiș.

În conformitate cu statutul PNL, pentru astfel de declarații se prevede excluderea acestuia din partid, demersuri pe care le vom începe. Astfel de comportamente nu fac cinste nimănui. Pe viitor ne dorim și ne vom asigura ca imaginea și calitatea de liberal timișean să nu mai fie asociate cu asemenea conținut și vocabular.

Misiunea de curățare morală a partidului de astfel de persoane este una dintre prioritățile asumate de noua conducere a PNL Timiș, care este hotărâtă să acționeze și în cazul altor persoane care desconsideră valorile și principiile fundamentale ale Partidului Național Liberal”, arată mesajul lui Nica, distribuit joi seară pe Facebook.

Editor : Alexandru Costea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri