Mesajul președintelui Iohannis după atacul sângeros din Germania

Data actualizării: Data publicării:
klaus iohannis presidency2
Foto: presidency.ro

Președintele Klaus Iohannis a condamnat cu fermitate atacurile care au avut loc, miercuri seara, în orașul german Hanau și a transmis, în numele României, un mesaj de condoleanțe și solidaritate.

„Condamn cu fermitate atacurile violente împotriva unor oameni nevinovați care au avut loc în Hanau. Transmit condoleanțe celor care și-au pierdut rude și prieteni. România este solidară cu Germania”, a scris șeful statului pe Twitter.

I strongly condemn the violent attacks against innocent people that took place in #Hanau. My condolences to those who have lost family and friends! Romania stands in solidarity with #Germany.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cel puţin nouă persoane au fost ucise miercuri seară în două incidente armate petrecute la Hanau, în apropiere de Frankfurt. Presupusul autor al atacului și încă o persoană au fost găsiți ulterior morți, ceea ridică bilanțul acestor violențe la cel puțin 11 decese.

Editor: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri