Exclusiv Nicușor Dan spune că în cursa pentru Capitală există doi candidați principali: „Persoana mea și Cristian Popescu Piedone”

Data publicării:
nicușor dan
Nicuşor Dan Sursa foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Edilul Nicușor Dan a declarat vineri, în emisiunea LIVE cu Rotaru și Kiss, că în cursa pentru Primăria Capitalei există doi candidați principali și că lupta se va da între el și primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone. „Din interacțiunea cu mii de oameni asta este concluzia la care am ajuns”, a spus el. 

Potrivit unui sondaj de opinie realizat de AtlasIntel, la începutul lunii aprilie, la comanda Digi24, Nicușor Dan ar câștiga alegerile pentru Primăria Capitalei cu 37,1% din voturi, într-o confruntare cu Cristian Popescu Piedone, Cătălin Cîrstoiu și Mihai Enache. 

Citește și: EXCLUSIV Sondaj AtlasIntel pentru Digi24: Nicușor Dan e în fața lui Piedone și Cîrstoiu. Câte procente au PSD-PNL în București

Despre rezultatele acestui sondaj Nicușor Dan a spus: „Nu vreau sa contest știința din spatele acestui sondaj, dar e doar o poză de moment. Ce este cert e că noi avem alegeri într-un singur tur și că principalii doi candidați sunt persoana mea și Cristian Popescu Piedone”.

Întrebat dacă subestimează candidații celorlalte partide, edilul general al Capitalei a răspuns: „Unu - este confirmat de mai multe sondaje realizate în acest interval, și doi - suntem într-o perioadă de strângere de semnături, este perioada de depunere a candidaturilor, mai merg și eu la strâns de semnături, partidele care mă susțin și simpatizanții, membrii acestor partide sunt în stradă și vorbesc direct cu oamenii cum și eu vorbesc direct cu oamenii. Și din această interacțiune cu mii de oameni asta este concluzia la care am ajuns. Că există două mari bazine în București: un public de dreapta care mă susține pe mine și un public PSD, să-i spunem, cu oameni care au votat de-a lungul timpului cu PSD, și care îl susține pe Piedone”. 

Editor : Loredana Bancăș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri