Ponta l-a certat pe Constantin Niță pentru o declarație privind Ministerul de Finanțe

Data publicării:
14122012 20finante-38615

Vicepreședintele PSD a afirmat că Ministerul Finanţelor ar trebui deținut de PSD şi nu de liberali, asa cum anunţase la începutul lunii decembrie copreşedintele USL, Crin Antonescu.

Premierul Victor Ponta ar vrea Ministerul Finanţelor pentru PSD, însă nu este de acord cu discuţiile pe acest subiect înainte de desemnarea premierului.

„L-am certat, am vazut știrea și l-am certat, nu în sensul că nu aș fi de acord cu el, ci că niciun reprezentant din conducerea PSD nu trebuie să discute de ministere până nu avem decretul. Opinii de acest gen nu au absolut niciun rost”, a spus Ponta.

Vicepreşedintele PSD, Contantin Niţă, a anunţat că Ministerul de Finanțe trebuie să revină partidului care dă prim-ministrul. „Ministerul de Finanțe este mâna dreaptă a oricărui premier.Ministerul de Finanțe trebuie să fie la cel care reprezintă partidul de guvernamânt sau cel care are primul ministru”, a subliniat el.

Dacă portofoliul va fi însă preluat de PNL, un nume pentru funcţia de ministru la Finanţe ar putea fi cel al actualul ministru al Economiei, Daniel Chiţoiu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri