Replica lui Victor Ponta pentru Viorica Dăncilă. Îi dă două definiții din DEX

Data actualizării: Data publicării:
victor ponta victor ponta zambeste in conferinta de presa
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Fostul premier Victor Ponta o critică pe Viorica Dăncilă, după ce premierul a anunțat miercuri seară că ia în calcul să îl dea în judecată. Liderul Pro România a declarat anterior că, dacă prim-ministrul refuză să plece de la guvernare, „o să chemăm mascații să o scoată din Guvern. Ar fi al doilea președinte PSD care pleacă cu mascații”, făcând referire la Liviu Dragnea. 

Victor Ponta o compară pe Viorica Dăncilă cu Elena Ceaușescu, într-o postare pe Facebook.

„În Decembrie 1989 tovarășa Elena (zisă și “Coana Leana”) striga la toată lumea “DOVADA - DOVADA”! În Septembrie 2019 tovarășa Viorica Vasilica (alintată “ Vio” de către bodyguarzii ei Mihai și Eugen) strigă tot “DOVADA”! Aș putea să îi spui gluma cu “ce zic eu și ce înțelege ea”? dar îmi mai face o plângere penală!”, spune Victor Ponta.

El continuă mesajul prezentând două definiții din dicționar.

„Pot însă să prezint dovada - definiția din DEX a ironiei: https://dexonline.ro/definitie/ironie (sunt sigur că s-a predat și la Școala din Videle dar “Vio” a chiulit de la lecție că o chemase Liviu în curte)! Pot să o ajut și cu o altă definiție, tot din DEX: https://dexonline.ro/definitie/prostie. Dincolo însă de ironie - ce blestem pe România și pe social democrație să sară din “lacul Liviu” în “puțul Viorica”!!!”, a mai spus liderul Pro România.

Redactor web: George Costiță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri