Sabina Fati: E o strategie foarte bună a lui T. Băsescu, în care creează breșa în USL

Data publicării:
vlcsnap-2013-04-10-17h53m03s183

E o strategie foarte bună făcută de Băsescu, în care creează breșa în USL, îi face pe socialiști să se certe cu liberalii, îl face pe Ponta să devină indezirabil în fața propriilor aliați pe care îi trădează de mai multe ori, într-un timp scurt și, în acealași timp, își vede favorita la locul potrivit. Mi se pare că e o construcție perfectă a președintelui”, a comentat jurnalista Sabina Fati.

Consultantul politic Valeriu Turcan a declarat că primele sondaje serioase vor arăta ce efecte au avut ultimele evenimente.

La primele sondaje serioase vom vedea dacă nu cumva a fost o oportunitate pentru domnul Antonescu să spargă un prag în care se încadrase de ceva vreme, dacă nu cumva domnul Ponta suferă o scădere prin relația foarte bună cu președintele Băsescu și dacă, nu cumva, chiar și pentru președinte. Și dacă nu cumva sunt niște pierderi în rândul societății civile”, a afirmat Valeriu Turcan.

Jurnalista Sabina Fati a mai comentat că președintele l-a învățat multe lucruri pe premier, oferindu-i un fel de „patronaj frățesc”.

Președintele i-a dat mult mai mult lui Ponta. I-a oferit un fel de patronaj frățesc. L-a luat pe lângă el și îl învață lucruri. În orice caz, Ponta învață foarte multe lucruri de la Băsescu. Aproape că îl moștenește. E singurul dintre oamenii tineri care au ajuns pe lângă Traian Băsescu, care a preluat lucruri de la el și le-a exersat politic”, a mai adăugat Fati.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri