Stroe, despre Firea: Probabil nu o veți mai vedea la fel de exuberantă, dar sunt convins că îi va fi alături domnului Cîrstoiu

Data publicării:
gabriela firea
Gabriela Firea. Foto: Inquam Photos / George Calin

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat miercuri că este ferm convins că Gabriel Firea va fi o piesă extrem de importantă în angrenajul politic şi electoral al domnului Cătălin Cîrstoiu şi că îi va fi alături, chiar dacă nu va fi la fel de exuberantă precum altă dată, când făcea campanii pentru Primăria Capitalei.

”Cred că doamna Firea a înţeles, chiar dacă a fost competitorul domnului Cîrstoiu, că până la urmă această soluţie este una potrivită şi mai mult decât atât, una câştigătoare. Sunt ferm convins că doamna Firea va fi o piesă extrem de importantă în angrenajul politic şi electoral al domnului Cătălin Cîrstoiu, sunt ferm convins că doamna Firea îi va fi alături”, a declarat Ionuţ Stroe la Prima News, potrivit agenției News.ro.

”Probabil nu o veţi vedea la fel de exuberantă precum altă dată, când făcea campanii pentru primăria Capitalei dar cu siguranţă, din punctul meu de vedere, doamna Firea va fi un element extrem extrem e important în această organizare şi veţi vedea întreaga organizaţie PSD de Bucureşti şi pe cele de sector”, a mai spus Stroe.

Stroe a mai arătat că la Sectorul 1, George Tuţă va fi cu siguranţă viitorul primar al sectorului.

”Patru ani, cu Clotilde Armand în sectorul 1 a însemnat dezordine, scandal, haos. Este singurul primar din acest oraş care nu a reuşit să îşi contruască o majoritate în Consiliul Local”, a mai afirmat Stroe, precizând că ”sunt cele mai multe dosare penale în acest sector şi chiar Clotilde Armand este inculpată într-un dosar penal”.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri