Teodorovici îi răspunde lui Iohannis: Oameni importanți prezintă o altă situație decât este

Data actualizării: Data publicării:
eugen-teodorovici-gov.ro

Oamenii importanți din stat nu trebuie să prezinte o altă situație decât cea reală, în fața companiilor cu capital străin, a spus miercuri, ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici.

Ministrul a participat la o conferință organziată de DC News pe tema marilor proiecte de investiții, unde s-a referit la declarațiile președintelui de la ședința Coaliției pentru Dezvoltarea României.

„Nu cred avem de-a face cu cea mai bună abordare, dacă vrem investiții cu adevărat în România. Nu cred că oameni importanți în stat trebuie să prezinte, culmea, în fața companiilor cu capital străin, o situație alta decât este. Sper ca noul președinte să aibă altă abordare constructivă. O zic strict din dorința de a schimba lucrurile pe fond în România”, a spus Teodorovici, potrivit Mediafax.

Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că mediul de afaceri a fost bulversat de măsurile hazardate ale guvernanților, precum „celebra OUG 114”, care, potrivit șefului statului, a arătat calitatea deplorabilă a Executivului. Șeful statului a subliniat că România are cea mai mare rată a inflației din UE.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri