Un primar de comună este preşedintele interimar al organizației PNL Vrancea, după decesul lui Cătălin Toma. Cine este Dragoş Ciubotaru

Data publicării:
dragos ciubotaru primar comuna in vrancea
Dragoș Ciubotaru, primarul comunei Vizantea-Livezi, preia interimar conducerea PNL Vrancea. Foto: Facebook

Dragoş Ciubotaru, primarul comunei Vizantea Livezi, este noul preşedinte interimar al PNL Vrancea, după ce filiala a rămas fără lider în urma decesului preşedintelui Cătălin Toma, a anunțat duminică departamentul de comunicare al liberalilor vrânceni.

„Primarul comunei Vizantea-Livezi, Dragoş Ciobotaru, a fost nominalizat şi acceptat de conducerea PNL, în urma întâlnirii de astăzi de la Bucureşti, urmând a fi validat în funcţia de preşedinte interimar al PNL Vrancea în şedinţa de marţi, 27 februarie, a Biroului Politic Naţional al Partidului Naţional Liberal. Această decizie vine în urma evenimentului nefericit din 17 februarie, când preşedintele PNL Vrancea şi al CJ Vrancea, Cătălin Toma, a trecut la cele veşnice. Dragoş Ciobotaru este unul dintre cei mai tineri primari din Vrancea, fiind cunoscut pentru implicarea sa activă în administraţia locală”, se arată într-un comunicat de presă al partidului, citat de Agerpres.

În cadrul aceleaşi şedinţe, omul de afaceri Valentin Resmeriţă a fost numit preşedinte interimar al PNL Focşani şi nominalizat drept candidatul partidului la funcţia de primar al municipiului Focşani la alegerilor locale care vor avea loc pe 9 iunie 2024.

Potrivit sursei citate, această reorganizare la nivelul conducerii PNL Vrancea şi PNL Focşani are loc într-un context de pregătire intensă pentru alegerile locale.

Cătălin Toma, preşedintele Consiliului judeţean Vrancea şi al PNL Vrancea, a decedat la un spital din Capitală, unde a ajuns cu complicaţii în urma unei răceli.

Cătălin Toma s-a îmbolnăvit în urma unei vizite în Franţa, iar la întoarcere starea sa s-a agravat şi a fost dus de urgenţă la Institutul Marius Nasta din Bucureşti, însă medicii nu i-au mai putut salva viața.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri