Vasile Dîncu va fi propus pentru un loc eligibil la europarlamentare de filiala PSD Timiș, condusă de Alfred Simonis

Data publicării:
vasile dincu la o sedinta
Vasile Dîncu va fi propus pentru un loc eligibil la europarlamentare de filiala PSD Timiș. Foto: gov.ro

Biroul Politic Judeţean (BPJ) al filialei judeţene PSD Timiş, reunit vineri, a hotărât să îl propună şi să îl susţină pe Vasile Dâncu pentru un loc eligibil pe lista partidului pentru alegerile europarlamentare care vor avea loc în data de 9 iunie.

„Susţinerea lui Vasile Dâncu vine ca urmare a discuţiilor pe care le-am avut cu colegii mei din interiorul PSD Timiş şi din regiunea de vest. Vorbim despre un om cu o vastă experienţă politică, despre un adevărat intelectual, un om care, considerăm noi, poate reprezenta foarte bine România la Bruxelles, un loc în care trebuie să se audă voci importante şi curajoase”, a declarat preşedintele PSD Timiş, Alfred Simonis, într-un comunicat remis Agerpres.

BPJ al PSD Timiş a luat mai multe decizii organizatorice, în şedinţa de vineri, în vederea pregătirii alegerilor europarlamentare din acest an, unul dintre cele mai importante puncte discutate fiind susţinerea pentru un candidat la funcţia de europarlamentar.

Vasile Dâncu, sociolog şi profesor universitar, este vechi membru al PSD, cu o bogată experienţă politică, a fost senator, ministru în trei cabinete, dar şi europarlamentar, se mai menţionează în comunicatul filialei PSD Timiş.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri