Premiul pentru Olivia Steer a fost retras. Explicațiile organizatorilor

Data actualizării: Data publicării:
olivia steer

În urma valului de critici iscat în urma anunțării câștigătorilor în cadrul Galei Femeilor care Dăruiesc Sănătate, organizatoarea evenimentului a anunțat pe pagina de Facebook că premiul a fost retras. "Singurul motiv pentru care Olivia Steer s-a aflat pe lista celor premiați în cadrul Galei este acela că încurajează un mod de viață sănătos", a precizat Florentina Opriș, lăsând să se înțeleagă că decizia a fost luată la presiunea companiilor care au sponsorizat evenimentul.

"Singurul motiv pentru care Olivia Steer s-a aflat pe lista celor premiați în cadrul Galei este acela că încurajează un mod de viață sănătos, iar părerile sale personale și pozițiile sale referitoare la anumite subiecte nu au fost luate în considerare când s-a decis acordarea acestui premiu", a scris Florentina Opriș pe Facebook.

"Ne cerem scuze dacă această decizie a noastră a prejudiciat în vreun fel brandurile care ne-au fost alături în demersul nostru de a promova valorile de sănătate și excelența în medicină. Ni se pare deontologic și de bun simț față de brandurile care cu bunăcredință au decis să ne sprijine, să ne delimităm de orice le poate aduce prejudicii valorilor lor. Prin urmare, dacă brandurile care ne-au susținut consideră că acordarea acestui premiu le-a adus prejudicii de imagine, am decis retragerea în mod oficial a acestuia, în ciuda faptului că alegerea noastră de a-l oferi a fost bazată pe total alte considerente decât cele pentru care Olivia Steer este acuzată în spațiul public," a adăugat Florentina Opriș.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Mi-aș fi dorit ca spațiul public să observe și celelalte doamne excepționale din medicina românească care au fost premiate aseară și cărora nimeni nu le-a oferit până acum prea mare atenție sau o recunoaștere publică pentru toate eforturile pe care le-au depus și pentru toate rezultatele deosebite obținute de-a lungul timpului. Din păcate, spațiul public și-a ațintit atenția asupra unei singure persoane premiate în cadrul Galei de aseară și a a scos în evidență doar numele unei persoane așa-zis controversate, declanșând astfel un tăvălug care nu aduce niciun fel de beneficiu nimănui și care umbrește inclusiv numele persoanelor care merită tot respectul și recunoștința noastră", mai scrie Florentina Opriș. 

Medicover Romania și Aqua Carpatica, doi dintre sponsorii Galei Femeilor care Dăruiesc Sănătate, s-au delimitat, joi, de eveniment și de invitații acestuia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri