Reacția deputatului PSD Laura Moagher, după clipul video în care consilierul Lucian Rădulescu amenință un polițist

Data actualizării: Data publicării:
laura moagher psd prahova fb

Deputatul PSD Laura Moagher a reacționat printr-o postare pe Facebook la clipul video în care consilierul său Lucian Rădulescu amenință un agent de poliție și îi prezintă legitimația emisă de Camera Deputaților în încercarea de a scăpa de amendă.

"Am luat la cunoștință cu profundă indignare de atitudinea total nepotrivită a domnului Lucian Rădulescu, în prezent consilier la cabinetul meu parlamentar de la Camera Deputaților.

Sunt consternată de modul în care a reacționat acesta în momentul în care a fost supus controlului în trafic, pe raza comunei prahovene Păulești, iar limbajul folosit și utilizarea legitimației de la Camera Deputaților sunt complet inacceptabile. Acest lucru trebuie evitat de către orice șofer oprit în trafic, la un control de rutină, cu atât mai mult de către o persoană care deține, temporar, o funcție într-o instituție de stat!

Având în vedere situația precizată, am decis să închei orice colaborare cu domnul Lucian Rădulescu, începând chiar de astăzi!", scrie Laura Moagher pe Facebook.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri