Bebeluș născut prematur, la 24 de săptămâni și 3 zile, îngrijit cu succes la Maternitatea SANADOR

Data publicării:
Neonatologie Sanador Articol susținut de SANADOR

Copiii născuți prematur, adică înainte de săptămâna 37 de sarcină, au nevoie de îngrijiri speciale pentru a se putea adapta la mediul înconjurător și pentru a recupera ulterior deficitul de la naștere. În primele momente de viață, stabilizarea funcțiilor vitale, managementul prompt al funcției respiratorii și al temperaturii corporale sunt esențiale, inclusiv pentru rezultatele pe termen lung.

Pentru femeile însărcinate, este recomandabil ca, atunci când aleg maternitatea în care vor avea prima întâlnire cu copilul lor, să se asigure că pot avea acces rapid la o secție de terapie intensivă neonatală, cu echipamente medicale de top și cu o echipă medicală supraspecializată, cu vastă experiență și rezultate de succes. Acest aspect le va oferi viitoarelor mame o stare de confort și un sentiment de siguranță.

Maternitatea din cadrul Spitalului Clinic SANADOR, dispune de o secție de terapie intensivă nou-născuți extrem de bine dotată, cu aparatură de ultimă generație pentru îngrijiri neonatale performante și cu medicație specifică, pregătită pentru orice situație în care nou-născuții ar putea avea nevoie de îngrijiri medicale avansate și salvatoare de viață. Maternitatea beneficiază de medici neonatologi cu experiență vastă în domeniu și de personal medical specializat în neonatologie și în terapie intensivă neonatală.

„Din momentul în care am ajuns la Spitalul Clinic SANADOR, viața mea s-a schimbat fundamental. Privind în urmă și uitându-mă la fetița mea, Ilinca, trebuie să vă spun că sunt profund recunoscătoare întregului personal medical pentru zilele și nopțile petrecute pentru a-i asigura copilului meu cele mai bune îngrijiri medicale. Mulțumesc din suflet doamnei Dr. Emel Nuraltay! Mulțumesc SANADOR și mulțumesc Conf. Dr. Doru Herghelegiu pentru șansa pe care ne-au dat-o la viață și la sănătate în momentul nostru de cumpănă! Când toate celelalte spitale nu au reușit, voi ați reușit!”, relatează Camelia, o mămică fericită și plină de speranță a unui copil născut prematur, la numai 24 de săptămâni și 3 zile, cu doar 650 de grame, externat la 2.800 grame, după 3 luni de terapie intensivă.

Utilizarea cu multă competență a tehnologiilor medicale avansate permite, în prezent, salvarea multor nou-născuți prematuri, copii care nu ar avea șanse de supraviețuire în absența sprijinului vital asigurat de terapia intensivă neonatală până la maturarea organelor și sistemelor micuțului născut prematur.

Maternitatea SANADOR este alegerea optimă pentru mamele care vor să își aducă pe lume bebelușul într-o maternitate sigură și prietenoasă, dotată cu echipamente de ultimă generație și să beneficieze de îndrumarea unei echipe medicale de elită. Bebelușii sunt îngrijiți în cadrul Secției de Neonatologie de medici cu o bogată experiență profesională, care se asigură că micuții primesc cele mai bune îngrijiri în primele zile de viață.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri