AFACERE DIVINĂ. Un preot închiriază locuri de parcare în curtea bisericii

Data publicării:
parcare

Parohul închiriază contracost locuri de parcare în curtea lăcaşului de cult.

Dacă nu aveţi unde vă lăsa autoturismul, reprezentanţii Bisericii Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul vă pun la dispoziţie 10 locuri de parcare. Acestea sunt situate chiar în curtea lăcaşului de cult. Anunţul de închiriere a locurilor de parcare este pus la intrarea în curtea bisericii, la avizier.

Cu cinci lei, şoferii îşi pot lăsa maşina în curtea lăcaşului de cult pentru 24 de ore. Există însă şi un dezavantaj: parcarea este disponibilă doar de luni până vineri.

Întrebat dacă și-ar lăsa mașina în curtea bisericii, un tânăr răspunde ușor amuzat: „Cu siguranţă, poate o şi sfinţeşte, mă apără de probleme, de accidente”.

Preotul paroh al Bisericii Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul şi reprezentanţii Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei au refuzat să facă declaraţii. Problema locurilor de parcare rămâne însă în atenţia Primăriei.

„În funcţie de analizele pe care le vom face, vom încerca să atragem un partener pentru ca aceste parcări să fie gestionate şi cu banii obţinuţi din aceste parcări viitorul nostru partener să construiască altele”, spune Sebastian Buraga, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Iaşi.

În Iaşi sunt doar 4.000 de locuri de parcare şi de trei ori mai multe autoturisme.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri