Fotbal pentru speranţă. Jurnaliștii Digi24 au participat la Cupa Caritabilă Hospice

Data publicării:
cupa hospice

Meciuri de 20 de minute şi schimbări nelimitate pentru cei care au intrat în competiţie. Acesta a fost regulamentul, adaptat pentru fotbaliştii neprofesionişti care au participat la eveniment. Efortul lor a fost apreciat de sportivii de performanţă.

Le admir ambiţia, curajul chiar dacă sunt oameni care lucrează poate în companii sau au cu totul şi cu totul alt job, sunt încântaţi să facă sport, i-am văzut aici dornici de victorie. Până la urmă spiritul acesta de competiţie este foarte frumos”, a declarat Andreea Răducan.

Echipa Digi24 a avut alături un susţinător important. Specialistul în artă culinară Marius Tudosiei a venit cu un meniu special pentru a susţine efortul fizic făcut de participanţi.

Le-am pregătit nişte cârnaţi de casă pe care îi facem la un grill cu nişte cărbuni într-o chiflă de casă, în baghete de casă, toate foarte sănătoase pentru că imediat după efort ai nevoie să compensezi cumva pierderea. Le-am făcut limonadă”, a explicat Marius Tudosiei - realizator Digi24.

Cupa Hospice este o competiţie care se află la a cincea ediţie. Singura condiţie pentru a participa este o donaţie către fundaţie.

Vrem să strângem fonduri pentru copii şi adulţii cu boli incurabile care sunt îngrijiţi gratuit la fundaţie. Sunt 17 echipe înscrise în competiţie şi toţi râvnesc Trofeul Cupa Hospice”, a mărturisit Daniel Bujorean- coordonator PR Fundaţia "Casa Hospice".

Indiferent de rezultate, la sfârşitul zilei toţi participanţii s-au simţit câştigători.

Anual, 100.000 de români sunt diagnosticaţi cu boli incurabile. Fundaţia foloseşte resursele pe care le are pentru a le acorda acestor pacienţi tratamente care le ameliorează simptomele şi care îi scutesc de suferinţe.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri