Primarul din Urziceni vrea să interzică accesul în oraș pentru locuitorii unei comune din apropiere, unde sunt multe cazuri de Covid-19

Data publicării:
masina-politie-fb
Foto: Facebook

Primarul municipiului Urziceni, Constantin Sava, a cerut Ministerului de Internelor de interzică accesul în oraș pentru locuitorii din Bărbuleşti, o comună din apropiere, pentru că „nu respectă măsurile luate împotriva COVID-19”.

„Deoarece vecinii noștri nu respectă măsurile luate împotriva COVID-19, primarul municipiului nostru, Constantin Sava, a făcut mai multe adrese către Ministerul Administrației și Internelor și către prefectură pentru a restricționa accesul locuitorilor din Bărbulești în municipiu. Reamintim că această localitate are foarte multe cazuri confirmate care indică prezența noului coronavirus”, se menționează pe pagina de Facebook „Primăria Municipiului Urziceni”.

Postarea este însoțită de pozele adreselor trimise de primar Prefecturii și Ministerului de Interne.

Anunțul primăriei nu a primit cele mai bune reacții.

„Nu aveti șanse... stați liniștiți, oricum ne descurcam, măcar fraudulos si tot o facem...”; „Asta este discriminare, pe ce baza blochezi accesul unor persoane din anumite localitati? Ce lege ii da dreptul unui primar sa blocheze o localitate ca asa are el chef?”, au potestat unii dintre internauți.

Însă au fost și reacții de aprobare a măsurii: „Tardiv... asta trebuia facut in urma cu 3 sapt”; „Bravo domnu primar”.

Editor: B.P.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri