Vedetele Digi24 au ajutat la construirea unei case pentru persoanele cu dizabilităţi

Data publicării:
1274300 715471541803497 2012255442 o

Lucrările la casa din Novaci au început în luna martie. Voluntarii Asociaţiei Habitat au ales să întindă o mână de ajutor persoanelor cu dizabilităţi. Şase oameni aflaţi acum în grija statului au fost aleşi să se mute în noua locuinţă. Voluntarii români şi străini au lucrat cot la cot cu meşterii.

Sunt patru dormitoare cu trei băi, o cameră este special amenajată pentru persoanele care foloses scaun rulant”, a explicat Ionuţ Cioloş, şef de echipă.

Şi vedetele Digi24 au ales să le dea o mână de ajutor volunatrilor la ridicarea casei pentru persoanele cu dizabilitati.

Este absolut incredibil să ştii că ajuţi la construirea unei case în care cineva va locui. Eu vin dintr-o familie de constructori şi am zis că e momentul să aflu dacă se moşteneşte sau nu”, a afirmat Alice Iacobescu.

„Ajutăm nişte oameni cu dizabilităţi care nu o să aibă unde să stea după ce sunt desinstituţionalizaţi”, a explicat Izabela Pănescu.

Aceasta este cea de-a patra casă construită de voluntari pentru persoanele cu dizabilităţi. Până acum, lucrările au costat peste 200.000 de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri