Tudor Chirilă, critică dură la adresa personalităților care o susțin pe Firea: „O listă a rușinii”

Data actualizării: Data publicării:
chirila gaze

Tudor Chirilă este una dintre cele mai vocale personalități de la noi, când vine vorba de scena politică. Artistul a reacționat dur și după ce 31 de persoane publice, printre care actori sau foști sportivi, au ales să semneze o scrisoare de susținere pentru Gabriela Firea, aflată în plin „război” cu Liviu Dragnea.

Citiţi şi: De ce a pierdut Tăriceanu prezidenţialele după ce Firea a intrat în joc

Chirilă le transmite că: E nasol când dragostea pentru putere ajunge să te orbească atât de tare”.

CITEȘTE ȘI: Zeci de personalități își exprimă susținerea pentru Gabriela Firea. Reacția primarului general

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Redăm în continuare întreg mesajul lui Tudor Chirilă: „Cine spunea că artiștii nu se implică în politică? Iată mai jos o listă a rușinii, din punctul meu de vedere, a unor artiști, fosti sportivi, directori de teatre, actori, etc. care, impulsionați (probabil) de aparatul de PR al celui mai slab primar din istoria post decembristă a Bucureștiului, n-au avut nicio problemă să-și declare susținerea fățișă pentru incompetență. E nasol când dragostea pentru putere - căci să fii director de instituție înseamnă un pic de putere și sentimentul că instituția e feuda ta - ajunge să te orbească atât de tare încât să fii în stare să te minți că trăiești într-un oraș care se dezvoltă când adevărul este că se prăbușește. Gabriela Firea nu este altceva decât o parte a mafiei din Ilfov care încearcă să facă surf pe valul de antipatie pentru mafia de Teleorman. Sigur că artiștilor semnatari n-o să le reproșeze nimeni amestecul într-o luptă politică așa cum postacii PSD o fac adesea pe paginile celor care îndrăznesc să critice Mafia”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri