Un bărbat le-a trimis actorilor Leonardo Di Caprio şi Jared Leto colete cu excremente și urină. A fost condamnat la închisoare

Data publicării:
General Post Office Sign Adelaide Australia
Foto: Profimedia

Un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost condamnat miercuri, în Australia, la doi ani de închisoare cu suspendare, pentru că le-a trimis actorilor americani Leonardo Di Caprio şi Jared Leto colete cu excremente şi urină, relatează AFP, potrivit News.ro.

Veronica Grey a trimis mai multe colete, în februarie, de la un birou al poştei statului Western Australia (vest), cu propriile excremente şi urină. El a fost demascat după ce unul dintre colete s-a rupt şi s-a deversat pe un angajat al poştei locale.

Grey, născut în Filipine, a trimis în total 20 de colete pe care le prezenta destinatarilor drept „dulciuri de Ziua Îndrăgostiţilor”, potrivit postului australian ABC News,

Potrivit unui raport psihiatric transmis tribunalului, Grey suferă de o tulburare mentală, scrie presa australiană. Avocatul său declară că bărbatul nu a vrut să-i hărţuiască pe actori, ci a vrut să-şi împărtăşească „pasiunea faţă de mediu”.

Judecătorul Deen Potter spune că faptele lui Grey au perturbat puternic operaţiunile poştei, scrie ABC News.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri