Director de bancă din Vaslui, electrocutat mortal în timp ce își regla panourile solare instalate pe casă

Data publicării:
panouri solare montate pe casa
Fotografie cu caracter ilustrativ. Credit foto: Guliver/Getty Images

Tragedie în Vaslui. Un director de sucursală bancară a murit, marți seara, electrocutat. Bărbatul regla ceva la panourile solare recent instalate pe casa sa din Bârlad, scrie Vremea nouă. Cunoscuții cred că ar putea fi vorba despre un blestem: în urmă cu 8 ani un incendiu i-a mistuit casa.

Tragedia a avut loc marți, în jurul orei 21:45, în Bârlad. Imediat ce se oprise ploaia, bărbatul în vârstă de 56 de ani a urcat pe casă, să regleze ceva la panourile solare pe care tocmai și le instalase, însă a fost electrocutat.

Două echipaje de ambulanță au intervenit de urgență ca să-l salveze pe bărbat. În ciuda manevrelor de resuscitare, medicii nu au putut decât să constate decesul acestuia.

"Nu ne vine să credem! Un om atât de jovial, atât de bun și un profesionist, să plece de lângă noi atât de devreme! Avea doar 56 de ani și toată viața înainte! Moartea sa este una violentă și, dacă mă întrebați pe mine, inexplicabilă. Dar probabil că așa i-a fost scris...", a declarat, pentru sursa citată, un coleg de-ai bărbatului.

Cunoscuții cred ca ar putea fi vorba despre un blestem pentru că, exact cu 8 ani în urmă, bărbatului i-a ars casa. Trupul neînsuflețit a fost dus la morga Spitalului Județean Vaslui, de unde va fi predat familiei. 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri